15. desember 2020
Verdiforslaget – Møt Spirit Prestige Edition 40mm
Bilde av Longines Spirit Prestige

Longines har i mange år produsert og solgt solide sveitsiske klokker til overkommelige priser, med design og funksjonalitet som har vekket interesse og kjøpelyst hos alt fra nybegynnere til entusiaster. Nå har selskapet lansert en ny modellserie som i kjent stil gir deg veldig mye klokke for pengene sammenlignet med konkurrenter i samme prisklasse. Møt Longines Spirit.

Spirit Prestige Edition kommer med både reim og nato i tillegg til lenke. En god pakke for deg som liker å endre uttrykk på klokken. Foto: Klokkertro.no

Longines Spirit er første modellserie fra selskapet som kombinerer det beste fra arv og historie med et moderne og nytt uttrykk. 

På skinnreim får klokken et mer avslappet uttrykk. Foto: Klokkertro.no

Som en av de eldste produsentene av klokker har Longines både erfaringen, kunnskapen og det økonomiske spillerommet som er nødvendig for å kunne tilby et av markedets beste verdiforslag. Longines Spirit er en klokke som har gjennomgående svært god kvalitet, et tidsløst design og COSC-sertifisering til en pris de færreste kan konkurrere med. Hvis noe kunne vært forbedret med klokken ville det vært litt kortere avstand mellom lugs, men ellers er det vanskelig å finne noe å kritisere med denne modellen. 

OPPSUMMERING

The Longines Spirit 40mm er 100 meter vanntett, med skrudd krone og lukket caseback. Skinnrem eller lenke med signert spenne. Automatisk kaliber L888.4 med frekvens på 25.200 vibrasjoner i timen, og en kraftreserve på 64 timer. Super-LumiNova på hender og markører.

Veiledende pris fra 21.700 – 28.750 kroner.   

  • Design 90% 90%
  • Bærekomfort 75% 75%
  • Kvalitet 90% 90%
  • Urverk 80% 80%
  • Pris 90% 90%

Klokkertro score

9/10

Med score 9/10 anbefaler vi denne klokken varmt til deg som vurderer kjøp. Du får en totalpakke som få andre produsenter i denne prisklassen klarer å tilby.